Oossekouter 56

9850 Nevele
}

Woe 16.00 - 19.00

Zat 09.00 - 12.00
Alle andere dagen op afspraak

info@hoevevlees-vandeputte.be

0498/59 47 28

Oossekouter 56

9850 Nevele
}

Woe 16.00 - 19.00

Zat 09.00 - 12.00
Alle andere dagen op afspraak

info@hoevevlees-vandeputte.be

0498/59 47 28

  !RESULTATEN EINDEJAARSACTIE: 

1ste prijs: BARBECUE (geel 54)

2de prijs: GOURMET TOESTEL (groen 157) (reeds afgehaald, proficiat Dirk !)

3de prijs: FRIGOBOX (groen 30) (reeds afgehaald, proficiat Carine !)

4de prijs: GOURMET SCHOTEL 4pers. (groen 317)(winnaar bekand, proficiat Luc !)

5de prijs: uw lengte in DROGE WORST (geel 128) (winnaar bekand, proficiat Caroline !)

De winnaars kunnen hun prijs in de winkel afhalen. De gourmet schotel en uw lengte in droge worst worden best op voorhand besteld)

Wij willen iedereen bedanken voor het afgelopen jaar !

NIEUWJAARSRECEPTIE STAD DEINZE ZONDAG 8 JANUARI van 11 – 13 u: Wij zijn alvast van de partij! Kom langs en geniet van een (h)eerlijke hoeveburger + ambachtelijke droge worsten. Iedereen krijgt aan de ingang GRATIS 2 jetons waarmee u een consumptie aan de kraampjes kan nuttigen. 

De nieuwjaarsreceptie gaat NIET door op de markt in Deinze, dit door het slechte weer. De receptie gaat door in de Brielpoort : Lucien Matthyslaan 9 te Deinze

 TOT ZONDAG!

EINDEJAARSFEESTEN: gourmet * fondue * carpaccio * verse groenten * verse aardappelkroketjes * vleeskroketten * hoeve-ijs * artisanale kerststronken…

KERST: bestellingen worden opgenomen t.e.m. 20 dec. Afhaalmoment is voorzien tijdens de gewone openingsuren op zaterdag 24 dec van 9-12 u.

NIEUWJAAR: Bestellingen worden opgenomen t.e.m. 27 dec. Afhaalmoment is voorzien tijdens de gewone openingsuren op zaterdag 31 dec van 9-12 u.

U mag bestellen via de website, mail, sms, Whatsapp, Messenger, bellen of door een bezoekje in de winkel of @ boerenmarkt te Landegem.

EINDEJAARSACTIE !! 5 prijzen te winnen !!

1ste prijs: barbecue

2de prijs: gourmettoestel

3de prijs: frigobox

4de prijs: gourmet schotel 

5de prijs: uw lengte in droge worst

VEEL SUCCES! (trekking volgt in januari ’23)

 

STEUN ONZE VLAAMSE BOEREN !

www.boerensjaal.be OF via facebook “boerensjaal in actie”

Voortaan kan u bij ons een boerensjaal kopen voor 2 EUR. Draag een boerensjaal, of hang hem zichtbaar in je auto, huis, fiets, tractor. #boerensjaal

Update Boerenmarkt Landegem

Voortaan kunnen jullie wekelijks bij ons terecht op de Boerenmarkt te Landegem. 1 keer per maand zullen we NIET aanwezig zijn en dit is op het moment dat er een afhaalmoment van vers vlees gepland is. Voor de exacte data, zie homepagina.  Wij hebben een ruim assortiment rundvlees mee naar de markt. Alles is per stuk verkrijgbaar, u bent niet gebonden aan bepaalde hoeveelheden. Indien u toch een aanzienlijke hoeveelheid vlees wenst, best op voorhand een seintje geven. Het vlees dat we bij hebben op de markt is diepgevroren, bij warm weer voorziet u best een koeltas. Er kan met bancontact betaald worden.

Tot gauw!

COVID-19

Beste mensen,

Wij blijven OPEN, weliswaar met extra maatregelen ***!

Op voorhand bestellen hoeft niet. Wenst u echter zeker te zijn van uw gewenste hoeveelheid vlees, dan beter wel op voorhand bestellen 😉 .

Afhaalmomenten van vers vlees worden er voorlopig NIET georganiseerd. Wenst u bepaalde stukken extra dik/dun gesneden, laat het mij weten. Ik hou hiermee rekening tijdens het versnijden.

*** COVID-19 maatregelen

  • handen ontsmetten
  • 1 persoon per keer naar binnen
  • bij voorkeur betalen met bancontact, contactloos, payconic, …
  • buiten een afstand van 1.5 m respecteren
  • de deur van de winkel blijft open staan

ZO DRAGEN WE ZORG VOOR ELKAAR